Aivars Rudzinskis

Aivars Rudzinskis

Makšķerē karpas Latvijā un ārpus tās robežām kopš 1997. gada piekopjot moderno "noķer un atlaid" principu kā arī visas iespējas, ko piedāvā modernās karpu makšķerēšanas teorijas. Vai tas ir ezers vai upe Latvijā, Volga, Ebro, St.Lawrence vai cita tūristu iecienīta karpu vieta pasaulē - jautājiet un mēģināsim kopīgi rast atbildes.

Karpa nav ēdiens, karpa ir draugs

Jautā jorku

Sveiks.Tagad vasara-ogu laiks.Vai ir kādi pētījumi par ogu pievienošanu karpu iebarojamajai barībai.piem.zemeņu,aveņu u.c.,jo boilās tak arī ir augļu un ogu aromāti.

pilnīgi droši boilās var pievienot svaigas ogas, es zinu puišus, kas tā dara un veiksmīgi ķer. tikai jārēķinās, ka tāda boila ilgi nestāvēs, var saskābt.

Atbildēts: 15.jūlijs 2008, 17:06 | Komentēt | Adrese atbildei
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu komentāru
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager