Normunds Grabovskis

Normunds Grabovskis

Profesionāls makšķernieks, vairāku starptautisku žurnālu eksperts jautājumos par inventāru, pludiņmakšķerēšanu, fīdermakšķerēšanu, zivju iebarošanu un visa veida ziemas makšķerēšanu.

Kompetenci makšķerēšanā apliecina arī augstie sasniegumi Latvijā un pasaulē:

  • divkārtējs pasaules čempions;
  • divkārtējs pasaules vicečempions;
  • daudzkārtējs Latvijas čempions;
  • Lietuvas čempions;
  • daudzu starptautisku sacensību uzvarētājs.
Jautā gr109

Sveiks, Normund.

Vai nevari apstāstīt kā gatavo mīklu copei no olām un miltiem, ko likt klāt aromatām. Paldies!

:):) ieber bļodiņā miltus, iesit olu un mīci, cik nu ola paņems miltus tik būs, mīcīt vajag ilgi, līdz mīklas pikucī nav neviena miltu grama, viss iemīcījies, tad vari sadalīt mīklu 2-3 daļās, vari aromatizēt mīklu ar "tautas" līdzekļiem balderjāna pilieniem, ķiploku, dilles, vanilla, kakao

vari likt kādus speciālos aromatizatorus, piemērma Sensas Carpix , bet vienu mīklas daļu atstāj bez aromāta, bieži vien tā arī nostrādā vis labāk

Atbildēts: 2.jūlijs 2013, 11:15 | Komentēt | Adrese atbildei
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu komentāru
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager