Normunds Grabovskis

Normunds Grabovskis

Profesionāls makšķernieks, vairāku starptautisku žurnālu eksperts jautājumos par inventāru, pludiņmakšķerēšanu, fīdermakšķerēšanu, zivju iebarošanu un visa veida ziemas makšķerēšanu.

Kompetenci makšķerēšanā apliecina arī augstie sasniegumi Latvijā un pasaulē:

  • divkārtējs pasaules čempions;
  • divkārtējs pasaules vicečempions;
  • daudzkārtējs Latvijas čempions;
  • Lietuvas čempions;
  • daudzu starptautisku sacensību uzvarētājs.
Jautā grantinjs

Sveiks! Man te radās tāds jautājums...vai braucot uz raudu copi, ir jēgas vārīt miežu putraimus? Un kādas receptes ar viņiem varētu uztaisīt? Vai nemaz nav vērts?

Ja tu lieto gatavās barības, tad putraimus vārīt nav jēgas, labāk piejaukt barībai zemi, jēga būs lielāka, putraimi savukārt padarīs visu pļekaināku un var pārbarot zivis. Grūbas ir laba ēsma, putraimi kā ēsma neder.

Atbildēts: 24.novembris 2008, 21:55 | Komentēt | Adrese atbildei
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu komentāru
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager