Normunds Grabovskis

Normunds Grabovskis

Profesionāls makšķernieks, vairāku starptautisku žurnālu eksperts jautājumos par inventāru, pludiņmakšķerēšanu, fīdermakšķerēšanu, zivju iebarošanu un visa veida ziemas makšķerēšanu.

Kompetenci makšķerēšanā apliecina arī augstie sasniegumi Latvijā un pasaulē:

  • divkārtējs pasaules čempions;
  • divkārtējs pasaules vicečempions;
  • daudzkārtējs Latvijas čempions;
  • Lietuvas čempions;
  • daudzu starptautisku sacensību uzvarētājs.
Jautā nitaurietis

Labdien, iepriekšējās diskusijās izlasīju, ka savā laikā esat nodarbojies ar mušu tārpu audzēšanu, tad man tāds jautājums kā viņus pēc izaudzēšanas padarīt baltus un stingrus, jo tā viņiem iekšā ir tā putra ko viņi ir sarijušies no beigtajām zivīm vai citas izejvielas, kas briesmīgi smird. Kaut kur esmu dzirdējis, ka jāpatur vārītā olā vai biezpienā?

audzēju tārpus savām vajadzībām, audzēju tos zivīs, pēc "ražas novākšanas " turēju tārpus mannā vai ļoti smalkās zāģu skaidās, esmu tos arī skalojis aukstā ūdenī, bet nu pilnībā no smakas tikt vaļā neizdevās, vēlāk sāku tārpus turēt barībās, tad ar laiku viņi sāk smaržot kā vajag, bet nu katrā gadījumā tā ķēpa un smaka nav to vērta lai ķēpātos, lielākos daudzumos, kilogramos, kuri nepieciešami sacensībām, tārpus pērkam no audzētājiem, kuriem ir veselas tārpu fermas.Ja gribi tārpus ar kaut ko barot, tad tikai ne ar ko mitru, jo tad viņi sataisīs vēl vairāk mitruma un vai nu aizmuks pa visu ledusskapi vai vienkārši noslīks

Atbildēts: 2.jūnijs 2009, 20:41 | Komentēt | Adrese atbildei
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu komentāru
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager