Normunds Grabovskis

Normunds Grabovskis

Profesionāls makšķernieks, firmas SALMO un vairāku starptautisku žurnālu eksperts jautājumos par inventāru, pludiņmakšķerēšanu, zivju iebarošanu un visa veida ziemas makšķerēšanu.

Kompetenci makšķerēšanā apliecina arī augstie sasniegumi Latvijā un pasaulē:

  • divkārtējs pasaules čempions;
  • divkārtējs pasaules vicečempions;
  • daudzkārtējs Latvijas čempions;
  • Lietuvas čempions;
  • daudzu starptautisku sacensību uzvarētājs.

Eksperts iesaka

Salmo
HEINOLA
Sensas
Norfin
Jautā MV-F

Sveiks!

Jautājums par zems lietām pie barības.

Skatoties filmas par sacensībām, redzu ka angļi zemi lieto maz vai prakstiski nemaz, toties poļi liek diezgan daudz. Franči liek mazāk.

Kur tas ākis? Kāpēc angļi lieto ļoti smalkas barības?

Itāli dažreiz pat lieto tīru mālu ar motiļiem.

dažādi ūdeņi, dažāds klimats un dažādas zivis, mums vis tuvāk tomēr ir poļi, arī es savulaik mācījos daudz tieši no poļiem, tieši pie poļa, mana čoma Bruda, gatavojam arī Salmo barības arī itāļiem ir ļooooti smalkas barības, ar tām ir pavisma savādāk jāstrādā, savādāk jāmitrina, tās ir tradīcijas:), par angļeim gan to es neteiktu, priekš Sensas Anglijas tirgus ir otrs lielākais pēc Spānijas tirgus, tik cik Anglijā 90+% visu maču notiek karpu dīķos, un tur karpu ēdienkarte pavisam savādāka kā pie mums tajos ārzemju video var smalties idejas, bet vienmēr vajag ņemt vērā, ka tie ir pavisam citi apstākļi pilnīgi visā, itāļu breksis arī nav gluži tas pats, kas mūsu breksis :)

Atbildēts: 8.februāris 2021, 10:22 | 1 komentārs | Adrese atbildei
Komentāri
 
Karpu dīķi atsevišķa tēma. Es biju domājis angļiem viņu kanālus, kur ķer bresīti un raudu.
Skatījos vienu video, kur Īrs Marks Pols ķēra asarus iebarojot tikai ar tīru sagraizītu slieku un kasteriem.
par to smalko barī, ievēroju ka Bobs Nuds to daudz pielieto ķerot raudu kanālos un dīķos.
8.feb, 16:14
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu komentāru
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager