Sveiks,
Ja nav noslēpums, tad vai ir iespējams tikt pie asaru buljona receptes? Un vai žaunas ņemat ārā no zivīm?
Profesionāls makšķernieks, vairāku starptautisku žurnālu eksperts jautājumos par inventāru, pludiņmakšķerēšanu, fīdermakšķerēšanu, zivju iebarošanu un visa veida ziemas makšķerēšanu.
Kompetenci makšķerēšanā apliecina arī augstie sasniegumi Latvijā un pasaulē:
Sveiks,
Ja nav noslēpums, tad vai ir iespējams tikt pie asaru buljona receptes? Un vai žaunas ņemat ārā no zivīm?
ja tīri buljons, tad viss vienkārši :), es parasti buljonu vāru no mazajiem ašukiem, zvīņas netīru, ir viņiem "uz kakla" tāds trīstūrītis, kuri izraujot līdzi nāk arī zarnas? to plikām rokām var darīt, tad žaunas ārā un zivi katlā, labam buljonam zivi vajag daudz :), katlā ieliec 1-2 sīpolus, var veselus, var pārgriezt 2-4 daļās, burkānu, garšvielas un viss, vāra uz nelielas uguns diezgan ilgi, lai zivtiņas jau sāk jukt ārā, tad caur smalku sietu nokāš buljonu.
Pievieno savu komentāru