Normunds Grabovskis

Normunds Grabovskis

Profesionāls makšķernieks, vairāku starptautisku žurnālu eksperts jautājumos par inventāru, pludiņmakšķerēšanu, fīdermakšķerēšanu, zivju iebarošanu un visa veida ziemas makšķerēšanu.

Kompetenci makšķerēšanā apliecina arī augstie sasniegumi Latvijā un pasaulē:

  • divkārtējs pasaules čempions;
  • divkārtējs pasaules vicečempions;
  • daudzkārtējs Latvijas čempions;
  • Lietuvas čempions;
  • daudzu starptautisku sacensību uzvarētājs.
Jautā Ashulis

Sveiks,

Ja nav noslēpums, tad vai ir iespējams tikt pie asaru buljona receptes? Un vai žaunas ņemat ārā no zivīm?

ja tīri buljons, tad viss vienkārši :), es parasti buljonu vāru no mazajiem ašukiem, zvīņas netīru, ir viņiem "uz kakla" tāds trīstūrītis, kuri izraujot līdzi nāk arī zarnas? to plikām rokām var darīt, tad žaunas ārā un zivi katlā, labam buljonam zivi vajag daudz :), katlā ieliec 1-2 sīpolus, var veselus, var pārgriezt 2-4 daļās, burkānu, garšvielas un viss, vāra uz nelielas uguns diezgan ilgi, lai zivtiņas jau sāk jukt ārā, tad caur smalku sietu nokāš buljonu.

Atbildēts: 2.marts 2021, 11:49 | Komentēt | Adrese atbildei
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu komentāru
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager