Normunds Grabovskis

Normunds Grabovskis

Profesionāls makšķernieks, vairāku starptautisku žurnālu eksperts jautājumos par inventāru, pludiņmakšķerēšanu, fīdermakšķerēšanu, zivju iebarošanu un visa veida ziemas makšķerēšanu.

Kompetenci makšķerēšanā apliecina arī augstie sasniegumi Latvijā un pasaulē:

  • divkārtējs pasaules čempions;
  • divkārtējs pasaules vicečempions;
  • daudzkārtējs Latvijas čempions;
  • Lietuvas čempions;
  • daudzu starptautisku sacensību uzvarētājs.
Jautā viedis

Sveiks Normund.
Šoreiz par beigtu balto tārpu ilglaicīgu uzglabāšanu.
Šeit vairāk interesē vai pirms likšanas saldētavā tos kustoņus labāk nobeigt karstā ūdenī vai tāpat var sabērt maisiņā un ļaut viņiem pašiem nobeigties saldētavā?
Vai ir kāda atšķirība starp šīm divām metodēm?
Paldies.

starpība ir milzīga, vis labāka ir baltos, dzīvus , ievakumēt un tad sasaldēt, tad tie ir kā dzīvi, jautājums gan ir priekš kam tu viņus tā gribi saldēt un vārīt :))? nu pa saujiņai var, to vakarā pirms copes izdara un viss, citādāk īsti jēgu tam neredzu, dzīvs un svaigs tārps tomēr ir dzīvs un svaigs, tik cik sauju pinkus applaucēt pirms copes dažādībai, vai tev ir kādas citas super receptes :))?

ir vairtāki veidi kā viņus vārīt-plaucēt, arī rezultāti ļoti dažādi, tīri ēsmai reizēm var paņemties, kAD GARLAICĪGI PALIEK :)))

Atbildēts: 12.februāris 2024, 22:16 | Komentēt | Adrese atbildei
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu komentāru
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager