Normunds Grabovskis

Normunds Grabovskis

Profesionāls makšķernieks, vairāku starptautisku žurnālu eksperts jautājumos par inventāru, pludiņmakšķerēšanu, fīdermakšķerēšanu, zivju iebarošanu un visa veida ziemas makšķerēšanu.

Kompetenci makšķerēšanā apliecina arī augstie sasniegumi Latvijā un pasaulē:

  • divkārtējs pasaules čempions;
  • divkārtējs pasaules vicečempions;
  • daudzkārtējs Latvijas čempions;
  • Lietuvas čempions;
  • daudzu starptautisku sacensību uzvarētājs.
Jautā fazator

man te jautājums par tiem pasiem makaroniem kādus labāk ņemt un ko galā uz āķa likt (baltos ,grūbu) un kādu barību likt barotavā lielo breksi varbūt kaut ko piemaisīt klāt ,pēdējā cope piejaucu raudu klāt un bija baigi daudz sīkie pliči

ir divas vispopulārākās makaronu formas, mazie radziņi un zvaigznītes, makaroni ļoti labi turās uz āķa, ja ir pareizi novārīti, un neko galā spraust nevajag, no barībām ņem Salmo lielo breksi, vari to sajaukt ar parasto breksi vai universālo, ja prasās tumša barība, tad ar melno raudu, sīkie pliči bieži vien ir tāpēc, ka tuvumā nav rupjas zivs, vai tāpēc, ka barība no barotavas skalojās ārā ar mutuli, jo lielāks barības duļķis, jo vairāk salasās sīkzivju

Atbildēts: 1.jūnijs 2010, 15:32 | Komentēt | Adrese atbildei
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu komentāru
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager