Normunds Grabovskis

Normunds Grabovskis

Profesionāls makšķernieks, vairāku starptautisku žurnālu eksperts jautājumos par inventāru, pludiņmakšķerēšanu, fīdermakšķerēšanu, zivju iebarošanu un visa veida ziemas makšķerēšanu.

Kompetenci makšķerēšanā apliecina arī augstie sasniegumi Latvijā un pasaulē:

  • divkārtējs pasaules čempions;
  • divkārtējs pasaules vicečempions;
  • daudzkārtējs Latvijas čempions;
  • Lietuvas čempions;
  • daudzu starptautisku sacensību uzvarētājs.
Jautā ogden

Normund,

Daudziem makšķerniekiem interesētu "eksperta komentārs" par Salmo barībām - raksturojot to galvenās īpašības. Tas, protams, var atsijāt eksperimentētatoru pirkumus un tātad Salmo peļņu, bet mums kā pircējiem ir tiesības zināt ar ko atšķiras piemēram Salmo breksis no Salmo Lielais breksis. Tas tikai kā piemērs. Interesē "pavāra padoms" par visām barībām. Reiz jau uzdevu šo jautājumu, bet tas palika neievērots..

atšķirība ir aromātos, struktūrā, krāsā , garšā , saistvielu daudzumā u.t.t., tieši tāpat kā jebkurā produktā, ko pērc pārtikas veikalos, pat zem viena nosaukuma Doktordesa, katram ražotājam būs citas garšas produkts, nemaz jau nerunājot, ka ka Piena desa atšķirās no Ikdienas desas u.t.t., lai gan arī taču vieni un tie paši produkti tiek izmantoti.

es neredzu iespēju tev citādāk atbildēt, ja tu gaidi, ka es tagad rakstīšu, ka šajā barībā maltu, grauzdētu riekstu ir 100 grami, bet šajā 30, bet toties tur ir par 50 gramiem vairāk koriandra un lupīnas sēklu, tad tu maldies, neviens ražotājs nekad tev receptūru neatklās, viens ir fakts, Salmo barības pilnībā atšķirās no lielā vairuma barību un pircējam tas vai nu patīk vai nepatīk, zivīm tas patīk

Atbildēts: 28.jūnijs 2010, 11:03 | 2 komentāri | Adrese atbildei
Komentāri
 
Ja es būtu zivs - nejautātu.
29.06.10
 
Paldies par desu alegorijām! To ražotāji tā arī norāda - cepamdesas un ātri vārāmie cīsiņi. To pašu par barībām - neprasu cik % gaļas ir desās. Jautājums ir par to kā barību jālieto. Lakoniskais uzraksts "Lielais breksis" nepastāsta ka barība ir rupjāka par "Breksis" un arī irdenāka. No tā patiesībā atkarīga gan mitrināšana gan arī tas kā barība strādā, jo īpaši straumē. Tāpat no šiem uzrakstiem NEKĀDI nav iespējams saprast cik barība ir aromātiska. Veikalā cauri plastmasas iepakojumam pagrūti noteik. Kautkas no iepakošanas ārpusē palicis, bet cik daudz - var tikai minēt. Vai tā strādā labāk ziemā vai vasarā kad viss plaukst. Ceru ka tagad jautājuma būtība ir saprotama? Vēlreiz atkārtoju - receptes neinteresē.
29.06.10
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu komentāru
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager