Normunds Grabovskis

Normunds Grabovskis

Profesionāls makšķernieks, vairāku starptautisku žurnālu eksperts jautājumos par inventāru, pludiņmakšķerēšanu, fīdermakšķerēšanu, zivju iebarošanu un visa veida ziemas makšķerēšanu.

Kompetenci makšķerēšanā apliecina arī augstie sasniegumi Latvijā un pasaulē:

  • divkārtējs pasaules čempions;
  • divkārtējs pasaules vicečempions;
  • daudzkārtējs Latvijas čempions;
  • Lietuvas čempions;
  • daudzu starptautisku sacensību uzvarētājs.
Jautā juran2801

Sveicināti,man intresē tāda lieta,kā pareizi pagatavot mannu ko var likt uz āķa ar šprices palīdzību.Domāts copēt ar bludu.Paldies jau ieprieksš.

katram ir sava recepte, es taisu tā, ka ieberu puslitra burkā mannu, aptuveni trešo daļu burkas, maisot pieleju nedaudz siltu ūdeni, lai manna iegūsts ļoti biez krējuma konsistenci un tad cītīgi maisu minūtes 10, atļauju vēl minūtes 10 visam savilkties un atkal kārtīgi visu samaisu, sanāk tāda puņķveidīga massa, to var likt špricē , bet var uz āķa tīt arī ar kociņu, lai nu kā, bet vasaras otrā pusē un rudeņos, daudziem arī ziemā, tā ir viena no vis labākajām ēsmām, pietam visām baltajām zivīm

Atbildēts: 19.augusts 2011, 09:45 | Komentēt | Adrese atbildei
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu komentāru
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager