Sveiks!!!
Esmu saskāries ar problēmu fīderējot, ar ko saskaras noteikti vairums copmaņu. Tie ir sīkie pliči un breksēni, kas tērē nost gan tārpus gan nervus.
Saki padomu šādās situācijās, jo iebarojamā barība ir visiem pilni punči, gan arī lielajam breksim, kas pa retumam trāpās. Barotavā lieku barību fīderim+lielo breksi+iepriekš pārlietu ar verdošo ūdeni Dobeles dzirnanieka granulas. Ir doma lietot nakts slieku ( kura man nevisai patīk lietot copējot ), vai makaronu ( ar kuru īsti nemāku darboties).
Varbūt arī es cepjos par velti, jo manu zivi tāpat neviens neizvilks, un sīkbrekši fīdercopē pieder pie lietas.
+ es daru tā, ka karstus ieberu traukā, kur viņus vedīšu uz copi un uzspiežu ķiploku vai arī pielieku kādu citu atraktoru. Tad makaroni ļoti labi savelkas ar vajadzīgo aromātu.
Es arī ņemu makaronus spirāli. Makaronu pārgriežu uz pusēm un vienu pusi uz āķa otru barotavā. Jautājums vai ir pareizi likt makaronu arī pie barības?
starp citu ir vieta Daugavā, kur raudas 100-300 grami ņem kā trakas, trāpaš arī finierīši līdz gramiem 500-600, biju tur sestdien, tad bija rupjas zivis un viņas vienkārši rija ar rīšanu, vakar tur filmējām raidījumu, copju ļoti daudz, bet bet zive bija sīkāka, tik un tā 3 stundās kilogramus 5 salasīju
Pievieno savu komentāru