Ingus Dukaļskis

Ingus Dukaļskis

Viens no tiem makšķerniekiem, kuram darbs cieši saistīts ar hobiju. Viņš ir ne tikai teorētiķis , bet arī praktiķis, kurš ļoti bieži ir sastopams testējot un eksperimentējot ūdenstilpēs. Ingusa ikdiena ir jaunu mānekļu un spiningošanas inventāra izstrādāšana, un , protams , pārbaudīšana praksē. Nopietnie Copes Lietu lasītāji viņu jau pazīst no daudzajām publikācijām, bet TV skatītāji – no sižetiem .
Izmantojiet iespēju – jautājiet!

Eksperts iesaka

Salmo
Lucky John
Salmo

Atbildes

Jautā Rapala23

Sveiks.

Kādu spoli ieteiktu komplektā ar Berkley Cherrywood hd kātu? Kātam tests 7-28g Garums 2.40m

Atbild Ingus Dukaļskis

Sveiks,

Nav bijusi darīšana nekad iepriekš ar šādu kātu... Domāju, ka jebkura no Shimaņa 2500 spole atkarībā no rocības būs ok.

Atbildēts: 23.marts 2016, 08:09 | Komentēt | Adrese atbildei
Jautā martins_

Sveiks!

Varbūt var pāris teikumos par RU netā manāmo Kraft kātu sēriju? Visvairāk interesē info par Microjig 06 kātiņu.

Atbild Ingus Dukaļskis

Sveiks!

Kraft ir spiningu sērija cenas un kvalitātes ziņā starp Elite un Team Salmo. Pats reāli copējis neesmu ne ar vienu no Kraftiem. Tāpēc arī priekš manis šī ir pilnīgi svaiga un dabā ļoti maz redzēta Salmo kātu sērija.Tīri rīkā pakratot šķiet ļoti interesants materiāls par pieņemamu cenu.

Atbildēts: 22.marts 2016, 14:28 | 1 komentārs | Adrese atbildei
Jautā Richijs

Sveiks,

kādu spoli ieteiktu komplektēt ar kātu: St. Croix TXS70MF2

Atbild Ingus Dukaļskis

Sveiks!

Ar Shimano Stella 2500FI :)

Atbildēts: 22.marts 2016, 13:49 | 3 komentāri | Adrese atbildei
Jautā microsoft26

Sveiki. Kadus maneklus ieteiktu diki uz lidakam un asariem. Varbut ir unversali.

Atbild Ingus Dukaļskis

Sveiks!

Neko kardināli jaunu nepateikšu! Tie paši voblerīši, gumijiņas un rotiņi. Mēģini ar Tiogas gumiju un Basaras vobleri dažādos izmēros. Kāds jau nu pieteiksies, ja viņi tur ir... :)

Atbildēts: 22.marts 2016, 11:13 | Komentēt | Adrese atbildei
Jautā DavisSe

Sveiks Ingus!

Pagājušā gada izstādē iegādājos kātiņu team salmo tioga ar testu 1.5-12gr. Kāts superīgs!!! Bet sogad izstādē ir doma iegādāties spolīti šim kātam. Visu laiku strādāju ar šo kātu salikumā ar michell mag pro lite. Bet gribas ko citādāku. Tapēc jautajums - Ko varētu ieteikt no spolēm priekš šī kāta līdz kādiem 180 eur!!??:)

Paldies jau iepriekš!:)

Atbild Ingus Dukaļskis

Sveiks!

Man uz šī kāta 2 gadus virsū stāvēja Daiwa Luvias 2004. Ļoti patika i izsvarojums, i visas pārējās nianses. Laba spolīte vieglajam kātiņam. Aukliņa #0,8. Kopumā komplekts gāja gan uz vieglo džigu, gan mazo vobleri atkarībā no konkrētās vajadzības.

Atbildēts: 22.marts 2016, 08:38 | Komentēt | Adrese atbildei
Jautā Skaties_daba

Sveiks!

Jautājums par One Sensoric kātiem - vai būs arī kāds vien-daļīgs kāts, pagājušo vasaru nostrādāju ar vien-daļīgu kātu un gribās nopirkt otru, mazliet jaudīgāku.

Interesē tvičam un dropšotam, ar testu virs 20 g zem 30 g, vislabāk jau 2.13 m garš.

Un ja būs tad kāda varētu būt aptuvenā cena viendaļīgajam kātam?

Atbild Ingus Dukaļskis

Sveiks!

Viendaļīgas ir 3 casting versijas līdaku un zandartu ķeršanai. Iespējamie testi 5-25g, 10-30g un 15-35g. Jaudīgākais man kalpo līdaku ķeršanai zālēs

Atbildēts: 22.marts 2016, 08:36 | Komentēt | Adrese atbildei
Jautā cygyxfeejk

Sveiks Ingus,

Kad pie mums vares iegādāties jaunos lucky john Eco Series voblerus? :)))

Atbild Ingus Dukaļskis

Sveiks!

ECO Series vobleri ir Krievijas, Baltkrievijas un Ukrainas tirgiem izstrādāts speciāls projekts, kur pārējās valstis neiesaistās. Tā ir budžeta sērija un ieviesta speciāli šīm valstīm to vietējo valūtu kursu radušos problēmu dēļ.

Atbildēts: 22.marts 2016, 08:33 | Komentēt | Adrese atbildei
Jautā Aigars82

Sveiks, Ingus!

Jautājums par jaunajiem One Sensoric kātiem. Interesē kāts pamatā dropšotam. Šobrīd esmu noskatījis Vantage sērijas kātu TSVA-762EF, bet mieru neliek arī 2 modeļi no jaunās One Sensoric sērijas - LJOS-742MF un LJOS-742MHXF. Vēlos dzirdēt tavu komentāru par šo kātu piemērotību dropšotam un attiecīgi kuru no tiem tu labāk rekomendētu ņemot vērā situācijas kad jāstrādā arī ar 30-35gr svinu plus mānekļa svars? Kāda vispār ir One Sensoric kātu attieksme pret saprātīgu pārslogošanu?

Atbild Ingus Dukaļskis

Sveiks!

Cik saprotu stāsts ir par Daugavu, vai ne? :) Bija man arī tas kods piedalīties šajā visā rudens ļembastā. Situācija sekojoša... Es darbojos divos veidos, divos dažādos inventāra salikumos. Pirmais bija tāds testa variants, jo žani noķert nebija problēmu. Tāpēc meģināju eksperimentet kerot ļoti dažādos, brīžiem pat muļķīgos salikumos. Tad, lūk.. viens variantiem bija One Sensoric LJOS-711MHF 10-35g kastingkāts salikumā ar 0,3mm fluorokarbonu un multiņu. Fļuriks neder šitam pasākumam. Jutības trūkst pavisam noteikti. Copes brīži kātā nonāk novēloti un arī piecirtiens sanāk nekāds. Kaut gan kāta parametri dropiņam bija piemēroti. Tālāk momentā nomainījos uz LJOS-712MHXF testā līdz 30g un jutība momentā ar #1,2 pīteni un Daiwas Certāti iedeva fantastisku kaifu. Vairāk par 35g nebiju virsū licis, jo nevajadzēja. Mazliet pārslogot var, bet ar prātu un izjūtām. Nu ir jājūt kāta spēju robeža. Lauzt būtu to nu ļoooti žēl.

Atbildēts: 15.marts 2016, 11:44 | 3 komentāri | Adrese atbildei
Jautā Aglims

Sveiks! Kādu testu un akciju vajadzētu kātam priekš tvīča, ar mānekļiem līdz max 11g, lai mānekli nevis vilktu, bet raustītu? Interesē darbināt piemēram tiny magalon, 86mm bent minowu nu līdz max 90mm basarai.

Atbild Ingus Dukaļskis

Sveiks!

Tests aptuveni līdz 18g. Par piemēru Team Salmo Vantage 6-18g vai Lucky John One Sensoric 6-18g

Atbildēts: 15.marts 2016, 08:54 | Komentēt | Adrese atbildei
Jautā Wincles

Sveiks!

Jautājums pa JOCO vai būs baltā krāsa pieejama šogad?

Cik maksās LJ One Sensoric?

Skatos uz Vantage 2.31m 5-14gr saprotu ka one sensoric ir jūtīgāks bet cenas atšķirība uztrauc!:)Varētu būt lj one sensoric interesants kāts-(ar lazdu sākām un ar lazdu beigsim)!:)

Atbild Ingus Dukaļskis

Sveiks!

Vai Joco būs baltā krāsā pieejams? tas ir labs jautājums... :)) Lai cik arī tas dīvaini neliktos, es to nezinu, BET, noskaidrošu :))

Arī LJ One Sensoric cenas precīzi nepateikšu. Vajadzētu būt 120-230eur robežās. Kastinga sērija un mikrodžigs mazliet lētāks. Koka ručka mazliet dārgāki. One Sensoric, ja tā var izteikties, ir jau nākamās paaudzes kāti ar lielu jutību un ļoti labu furnitūru. Par lazdu labs joks! Būtībā jā! Koka spiningi ir atpakaļ :))

Atbildēts: 15.marts 2016, 08:52 | Komentēt | Adrese atbildei
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager