Einārs Siliņš

Einārs Siliņš

Makšķernieks, kopš sevi atceras. Galvenokārt viss saistīts ar pludiņmakšķerēšanu. Regulāri piedalās pludiņmakšķerēšanas sacensībās. Kā komandā, tā arī individuāli izcīnītas godalgotas vietas Latvijas čempionātos. Mūžīgs eksperimentētājs, kurš šādas rīcības " atļaujas" arī mačos. Pagājušā gadā izdevis grāmatu “Makšķernieka Dienasgrāmata”. Regulāri savās pārdomās par copi dalās arī ar žurnāla “Copes Lietas”, laikraksta “Diena", reģ. preses un citu masu mediju starpniecību. Viens no M.Oltes veidoto copes raidījumu ilggadējiem ekspertiem.

Atbildes

Jautā vimba24

Sveiks.

Vari man lūdzu ieteikt kādu kātu apmēram 20 ls vērtībā, kas derētu jūrā bušu makšķerēšanai kā arī vimbām ar grunteni.

Atbild Einārs Siliņš

Sveiks.

Mums patreizējā brīdī no gruntsmakšķerēm nekas prātīgs nav palicis. Gaidām pievedumu.

Atbildēts: 26.marts 2013, 09:50 | Komentēt | Adrese atbildei
Jautā leitnants

Interesē bolonēze 5m gara, kāta svars 180-190gr, tests 5-25gr. Vai tamlīdzīga ir pieejama Albakorā? Vecajai spici nolauzu, jaunu gribās. :)) Cena zem 40Ls. Nu ap. :))

Atbild Einārs Siliņš

Ir vairākas versijas. Arī pa pieminēto cenu, bet tādā spalvas svarā gan nebūs. Kāds simtnieciņš gramos būs jāpiemet....:))) Tas ir tik būtiski?

Atbildēts: 26.marts 2013, 09:46 | 1 komentārs | Adrese atbildei
Jautā bream777

Sveiks!Jautājums par lietussargu ar pieliekamajām malām.Vai Albakorā ir pieejams?un cena protams.Paldies par atbildi jau iepriekš.

Atbild Einārs Siliņš

Dotajā mirklī nav. Cena ap Ls 60 un būs aprīļa vidū.

Atbildēts: 25.marts 2013, 13:17 | 1 komentārs | Adrese atbildei
Jautā jopciks

Labdien, Meistar!

Pavasaris nāk un nāk, un nāk, un jau liekas, ka neatnāks nekad.

Kādas ir Tavas prognozes, kad izies ledus un varēs Ventā ar grunteni kādu vimbu sākt kacināt?

Kad Tu parasti pirmoreiz pavasarī brauc uz Ventu?

Cik saprotu, tad vimbas Ventā ir gandrīz cauru gadu, tikai jāmāk viņas atrast un paņemt.

Ir jēga doties uz upi, ja pa to vēl iet vižņi, pa nakti ir mīnusi? Kādi ir Tavi novērojumi?

Paldies!

Atbild Einārs Siliņš

Nu tā ir gan jā, ka tā ziema jau lēnām sāk piegriezties. Es domāju, ka šogad Ventā nekas ātrāk par aprīļa beigām nenotiks. Pirmkārt būs diezgan nopietni pali, jo pēc visas spriežot pavasaris ( tā kā mēs to saprotam) iebelzīs ar lieliem plusiem un tad jau jautrība būs liela....:)))))

Pirmā reize, katru gadu, nav atkarīga no palu ūdeņu augstumu un straumes ātruma, bet gan no upes tīrības attiecībā uz tur peldošo zāli, kokiem, zariem, ledus gabaliem.....

Straume, noķert vimbas netraucē.

Vižņi copei ar grunteni noteikti netraucē, bet pludiņam gan. Tas, ka naktī ir mīnusi, arī nav traucēklis vimbu copei.

Atbildēts: 22.marts 2013, 13:12 | Komentēt | Adrese atbildei
Jautā Nezinitis

Vai šobrīd ir kāds ļļļoooooti izdevīgs piedāvājums ļoti vieglam (līdz 40g) fīderim nelielām distancēm pieejams Albakorā?

Atbild Einārs Siliņš

Apskatījos, bet uz 40 gr nav. Ir ļoti labs piedāvājums no Colmic pa 60 latiem ar trim spicēm, testu 20 - 70 gr, un garumu 360 cm.

Atbildēts: 14.marts 2013, 14:14 | Komentēt | Adrese atbildei
Jautā ziviigais

Sveiks, Eini!

Kadam jabuut upes reljefam lai tajaa uztureetos asari?

Labak tos mekleet straumee vai kadaa atstraumee?

Runa iet par ziemu.

Atbild Einārs Siliņš

Nu asaris nekad dzīvē nav bijis straumes mīļotājs. Ja vien ir iespējams tas meklē pēc iespējas stāvošākus ūdeņus, bet ne obligāti bedres.

Atbildēts: 14.marts 2013, 08:55 | Komentēt | Adrese atbildei
Jautā latvians88

sveiks! jautajums par shimano corvalus eboat laba atlaide no 59 uz 40 ls sen jau bija doma iegadaties multiplikatoru spoli velcei, samam un ari uz lasi aizdoties un vel neiemito taku dzerkaa jusu domas par so spoli? vai bus gana laba un kvalitativa siem veidiem? protams gribetos abu garcia 6500 c3 bet ta ir divreiz dargaka!

Atbild Einārs Siliņš

Sveiks!

Attiecībā uz to pirmo jautājuma daļu par shimano corvalus samam, lasim, velcei un vēl džerkam, tad varu apsveikt.....būs "izcils pirkums".....:))))

Par otro daļu vēlams sazināties ar mani personīgi, a moška kaut kas sanāk ne tik melni kā to mālē....

Atbildēts: 4.marts 2013, 10:03 | Komentēt | Adrese atbildei
Jautā kredo

Jā, redzu, ka jautājums par vēžiem Tevi apgrūtina un arī uzstāties ar 0,5 par 300 jautājumu nevēlies, jo nomainīji pret citu.

Labi, ja nezini tad pastāsti kā uz gruntenēm noķert nēģus ?

Nu, bet ja arī to Tu nezini, tad ne 0,5 ne 0,7 Tev nepalīdzēs. Bet vispār Einār, purini nost dēles, saspurojies un ķeries pie atbildēm. Tauta gaida !!!

Atbild Einārs Siliņš

Vispār jau neko neesmu mainījis. Ir, tagad pirms pavasara sezonas, tik daudz darba, ka maz neliekas nu nemaz......Vienīgā problēma, ka nezināšu kur naudu likt..:)))))))

Par tiem vēžiem ar gruntsmakšķeri ( ko neatbildēju uzreiz) varu pateikt, ka tādā veidā šos rāpuļus ķer smagi gadījumi cilvēces vēsturē.....:)))))

Kas attiecas uz nēģiem, tad te jau ir stipri vienkāršāk. Uzkonstruē katapultu, piesien beigtu lopu un katapultē ūdenī. Pēc dienām piecām velc ārā. Būs labi. Ak jā, pavisam piemirsu, neaizmirsti pie auklas pielikt zvaniņu vai labāk jau signalizatoru un peidžera sistēmu, lai mājās guļot zinātu skaitu piesūcekņu....;))))))

0,5 un 0,7 jau sen vairs nelietoju, jo tie ir tikai mutes skalošanai. Tagad viss notiek no 3 vai piecu litru plastmasas traukiem, jo tā naffff tik bieži jāskraidelē pakaļ.....:)))))

Atbildēts: 4.marts 2013, 09:39 | Komentēt | Adrese atbildei
Jautā weed18

Es velos nopirkt sev originalu džerku, ludzu ieteikt man nosaukumu firmu džerks kātu un spoles, neskatoties uz cenam! gaidu atbildes, paldies :)

Atbild Einārs Siliņš

Sveiki.

Jūs vēlaties sev nopirkt orģinālu džerka kātu un spoli, bet man naffffff ne mazākās nojausmas par jums iedomātajām prioritātēm. Vismaz lūdzams sakiet ko nedaudz konkrētāku, citādi es jums ieteikšu visu seklam ezeram, bet jūsu plāni būs pavisam citi, un ko tad.....

Atbildēts: 28.februāris 2013, 13:06 | Komentēt | Adrese atbildei
Jautā Dzestrais

labdien, ir vēlme doties uz peipusu. Kad ir jūsu tuvākais brauciens no albakora ?

Atbild Einārs Siliņš

Braucam katru nakti no piektdienas uz sestdienu. Respektīvi plkst. vienos sestdienas naktī braucam ārā. Atpakaļ esam sestdienas vakarā ap plkst. 22. Pieteikšanās priekšlaicīgi, jo tagad, uz pavasara pusi, braukt gribētāju netrūks. Zvani 25407660 vai 66000888 uz veikalu.

Atbildēts: 13.februāris 2013, 09:50 | Komentēt | Adrese atbildei
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager