Einārs Siliņš

Einārs Siliņš

Makšķernieks, kopš sevi atceras. Galvenokārt viss saistīts ar pludiņmakšķerēšanu. Regulāri piedalās pludiņmakšķerēšanas sacensībās. Kā komandā, tā arī individuāli izcīnītas godalgotas vietas Latvijas čempionātos. Mūžīgs eksperimentētājs, kurš šādas rīcības " atļaujas" arī mačos. Pagājušā gadā izdevis grāmatu “Makšķernieka Dienasgrāmata”. Regulāri savās pārdomās par copi dalās arī ar žurnāla “Copes Lietas”, laikraksta “Diena", reģ. preses un citu masu mediju starpniecību. Viens no M.Oltes veidoto copes raidījumu ilggadējiem ekspertiem.

Atbildes

Jautā andris9966

Sveiks, Meistar! Lai gan esi speciālists pludu lietās, tomēr pajautāšu Tavu viedokli par Sebile vobleriem?

Atbild Einārs Siliņš

Nu ja tu domā, ka es nespiningoju, tad vari ielūkoties " Draugos" , ja vien pats vai varbūt kāds paziņa tur atrodas. Ja nebūtu Latvijas čempionātā nebūtu tas nolikums par tiesnesi laivā, jo nevienu labprātīgo nevaru ne ar kādiem piedāvājumiem atrast, tad noteikti sen jau piedalītos.

Kas attiecas uz Sebile vobleriem, tad tos vēl Ogrē, kad bija pašam savs veikals, tirgoju diezgan sparīgi. Atsauksmes dažādas.....Pašam gan kastēs šo vobleru nav....:))))

Atbildēts: 14.aprīlis 2012, 10:10 | 1 komentārs | Adrese atbildei
Jautā 3graudnieks

Sveiks! iepriekšējā atbildē gāja runa par kvasu, bet kā būtu ja barībai pieliktu klāt iesala ekstraktu? ir veikalos tāds burciņās ap latu cenā. man kā reiz pilna burka mājās stāv un netiek izmantota.

Atbild Einārs Siliņš

Patiesībā tā ir vien tā pati melase. No sākuma iejauc ūdenī un tikai tad pievieno iebarojamai barībai. Es gan neesmu garšojis to kvasa melasi, bet iespējams, ka viņa ir 'loti salda. Ja tas tā ir tad " nepārsālī". Uz 3 kg barības pilnīgi pietiks ar 150 gr šā ekstrakta.

Atbildēts: 14.aprīlis 2012, 10:01 | Komentēt | Adrese atbildei
Jautā kraft

Čau Eini!

Tu tagad dabūsi ierēkt :) Kā būtu, ja gatavo Brekša, Līņa barību mitrinātu ar kvasu? (nu veikalā nopērkamo) Viņš tak tākā drusku pēc melases , karameles utt smaržo un garšo. Mok labais sanāk?

Es vairāk jautāju vai tu esi tā mēģinājis, jo zināms, ka tev arī patīk eksperimentēt. :))

Atbild Einārs Siliņš

Nemaz nerēkšu.

Kvass ir maize...Piekrīti?

Līnim, vecais labais ķieģelītis, patīk? Patīk......

Melase pati par sevi, bet tagad pavasarī tikai un vienīgi rūgtā, bet karameles, praktiski, kā medus ar vanilīnu kopā.

Lūk tev arī atbilde.

Kas attiecas uz kvasu, tad labāk pudeli nopirkt un atstāt uz pāris dienām bez koķa, lai izvēdinās.Vēl labāk izliet palielā traukā, taču neturēt siltumā. Labāk kaut kur pagrabā.

Pašu kvasu klāt neesmu licis, bet ekstratu izmantojis esmu. Vēl esmu eksperimentējis ar biezpienu, bet te ir knifiņš. Biezpienam jābūt ar pēc iespējas maigāku garšu. Barībai klāt esmu licis vistu mēslus. Srādā ideāli, tikai nedrīkst pārdozēt.

Atbildēts: 12.aprīlis 2012, 19:35 | 1 komentārs | Adrese atbildei
Jautā antonsb

Sveiki meistar!es jau viens neuzdodu sos jautajumus jo ir gados cilveki kas nemak ar datoru un kur nu vel ar internetu apieties tadel diemzel iz stulbi jautajumi brizam!sorry par to!bet opji ar grib modernizet savu copes prasmi!un jus jautajat no kuras puses esmu Talsi!

Atbild Einārs Siliņš

Skaidrs.

Tādā gadījumā atvainojos.

Ļoti daudz ir tādu kam vienkārši nav ko darīt. Visvairāk tas attiecas uz pusaudžiem, kas atnāk no skolas mājās un aiz neko darīt sāk rakāties pa dažādām mājas lapām un uzdot visādus jautājumus.

Tu varētu skaidrāk apstāstīt jums pieejamās ūdenskrātuves un vēlmes. Varu pie jums arī aizbraukt un padalīties pieredzē.

Atbildēts: 12.aprīlis 2012, 19:25 | 5 komentāri | Adrese atbildei
Jautā antonsb

sakiet ludzu ka ir iespejam dabut vairak informacijas pa tiem iebarojumiem nebraucot uz veikalu!??vienkarsi neesmu Ridzinieks un tikai lai iegutu informaciju salits prieks uz rigu braukt!??

jau ieprieks paldies pa atbildi!

Atbild Einārs Siliņš

Ar šo gadu STIL barība būs arī vairumtirdzniecībā. Saki kurā pusē tu esi, un varbūt tev tuvumā būs kāda copes bode kur Stil barība tevi gaidīs.

Atbildēts: 12.aprīlis 2012, 15:40 | Komentēt | Adrese atbildei
Jautā antonsb

oi pa tiem letajiem polu iebarojumiem precizas cenas kados svaros ir pieejami pakas un kadam zivju sugam!aizmirsu precizet jautajumu!

Atbild Einārs Siliņš

UH ANTON....:)))

Es tā īsti nevaru saprast no kāda teātra tu esi, un kādā lugā spēlē....:))))) Tavi jautājumi brīžiem ir tādi dīvaini. Manā vietā tevi jau citi eksperti būtu pasūtījuši turp kur ķeizars gājis kājām. Taču es atbildēšu.

Zivju sugai nav nozīmes. Cenas vienādas, un tās tu pats redzēji Copes Lietu žurnālā pēc kura arī uzdevi man jautājumus.Tur viss ir ļoti labi redzams. Atvaino, ja tevi aizvainoju, bet ne kā personīga.....:)

Atbildēts: 12.aprīlis 2012, 15:36 | Komentēt | Adrese atbildei
Jautā asaris99

Sveiks,vimbas jau labi ņem? Domājams, tagad pa silto laiku tās ir aktivizējušās, gaidu ar nepacietību,kad atnāks līdz manīm (Mēmelei) :)

Atbild Einārs Siliņš

Pie Bauskas jau viss notiek. Tad tev atliek vien gaidīt līdz šamās uzkāps līdz tavam stāvam.....:)))

Atbildēts: 12.aprīlis 2012, 15:22 | Komentēt | Adrese atbildei
Jautā asaris99

Un kāda ir labākā ēsma priekš vimbām pavasarī? Tavuprāt..

Atbild Einārs Siliņš

Nu tādu ir daudz. Pavasaris ir tas copes posms, kad baltās zivis pēc ziemas marinēšanās barojas ļoti cītīgi.

Krevetes, kapariņi, naktenis, baltie, mizgrauži, motils, bet tas kopā ar kādu lielāku, gaļaināku tārpu.

Atbildēts: 12.aprīlis 2012, 15:20 | Komentēt | Adrese atbildei
Jautā antonsb

Labvakar!noskatijos to raidijumu kur jus copejat linus dienas vidu!iespaidigi!man tads jautajums kada cenas tagad ir tie Colmic kati kuriem virsu rakstits bija ka var pacelt 5kg 4metru garums?

jau ieprieks paldies pa adbildi!

Atbild Einārs Siliņš

Šāda veida makšķerkātus Colmic vairs neražo. Itālis ir itālis. Daudzkārtēji Pasaules čempioni atļaujas eksperimentēt ar daudz ko.

Šo pludiņu kātu vietā būs citi. Cenas no aptuveni Ls 50 - 90.

Atbildēts: 11.aprīlis 2012, 21:32 | Komentēt | Adrese atbildei
Jautā antonsb

Labdien velreiz!vai jus pats esat meginaji tos iebarojamos polu kas pa latu?cik labi vini vispar ir?

jau ieprieks paldies pa atbildi!

Atbild Einārs Siliņš

Ieej www.nomad.lv...piereģistrējies. Ieej lapā Makšķerēšana un sameklē 16.06.2011 raidījumu "Ar makšķeri". Noskaties, un varbūt kaut kas noderēs.

Atbildēts: 10.aprīlis 2012, 22:18 | 2 komentāri | Adrese atbildei
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager