Salmo

Salmo

SIA SALMO vārds jau vairāk kā trīsdesmit gadus ir labi pazīstams pasaules makšķerlietu tirgū. Pašreiz SALMO ieņem vienu no vadošajām vietām makšķerēšanas piederumu tirdzniecībā Krievijā , Ukrainā, Baltkrievijā, Kazahstānā un Baltijas valstīs. SALMO komandā strādā profesionāli speciālisti, augsti kvalificēti dizaineri un tehnologi no dažādām valstīm.

SALMO produkcijas klāsts ir ļoti plašs, to ražo labākajās pasaules rūpnīcās, kur savu inventāru rada lielākā daļa pasaulē pazīstamo firmu. Katru gadu sortiments tiek papildināts ar daudziem jaunumiem, kuros iestrādāti pēdējie tehnoloģiskie sasniegumi makšķerlietu jomā. Tas ir izdevies, pateicoties rūpīgam darbam, nepārtrauktam apmācību procesam, profesionālai komandai un, protams, Jūsu - makšķernieku, uzticībai. Pirms ražošanas visu makšķerēšanas inventāru rūpīgi testē un pārbauda profesionālu ekspertu brigāde.

SALMO labprāt atbildēs uz jautājumiem, kas skar tās pārstāvēto zīmolu preču īpašības, pieejamību veikalos un pielietojuma nianses.

SALMO Jūsu Makšķerēšanas priekam!

Eksperts iesaka

Cobra
Feeder Concept
Lucky John
Norfin

Atbildes

Jautā auzins97

Labdien.
Vēlētos zināt vai ir nopērkamas fīder spicītes priekš Feeder Concept fīderiem?

Atbild Salmo

Laba diena! :)
Feeder Concept fīderu spices ir iegādājamas Salmo veikalā/servisā Skandu ielā 7, Rīgā. Spices šobrīd ir, bet noteikti rekomendējam veikala apmeklējumu, un noteikti ir jāsaprot, kura modeļa, garuma un testa Feeder Concept fīderis jums ir, lai varētu piemeklēt atbilstošo spici.

Ne asakas!
salmo.lv

Atbildēts: 17.janvāris 2024, 12:31 | Komentēt | Adrese atbildei
Jautā Andza1983

Interesē,kad Salmo veikalos parādīsies rezerves asmeņi ledus urbim rexton thunder bolt?

Atbild Salmo

Sveiciens! :)
Rextor Thunder Bolt gan paši urbji, gan arī rezerves asmeņi ļoooti ātri un veiksmīgi ir iztirgoti. Jauno partiju saņemsim tikai rudenī.
P.S. Noskaidrojām no mūsu igauņu kolēģiem, ka pie viņiem vēl ir iespēja pasūtīt internetveikalā: https://salmo.ee/en/ice-drills-accessories/148060-zapasnye-nozhi-dlya-...

Ne asakas!
salmo.lv

Atbildēts: 16.janvāris 2024, 12:18 | Komentēt | Adrese atbildei
Jautā chip22

Sveiki. Vai salmo inet veikalā var iegādāties titāna pavadas džerkam ar skābēm stay lock, 100lb?

Paldies.

Atbild Salmo

Sveiciens! :)
Visas pavadas, kuras ir iespējams iegādāties internetveikalā www.salmo.lv var apskatīt šeit: https://salmo.lv/catalog/vasara/makskeresanas-aprikojums/pavadinas/

Atbildēts: 15.janvāris 2024, 13:33 | Komentēt | Adrese atbildei
Jautā egag

Labdien,
vai Salmo veikalos var nopirkt rezerves spices Salmo Ice Feeder 0,5 oz vai varbūt ar citu testu.
Ar cieņu.

Atbild Salmo

Sveiciens! :)
Pēc datiem un ciapriem skatoties spicēm vajadzētu būt Salmo Piedrujas veikalā. Bet pirms brauciena labāk sazināties un noskaidrot - 29120826 (Piedrujas 5A).

Ne asakas!
salmo.lv

Atbildēts: 15.janvāris 2024, 10:47 | Komentēt | Adrese atbildei
Jautā chip22

Sveiki. Iesakiet džerkam pavadas un pīto auklu, cik saprotu džerkam labāk likt ne mazāk par 0.39mm?
Ko sakāt par salmo kātu blaster spin 80 priekš džerka, būs ok?

Paldies.

Atbild Salmo

Sveiks!
Gan pītā aukla, gan pavadas būs lielā mērā atkarīgas no izmantojamiem mānekļiem, to svara. Par blaster kātu teiksim tā - ja gribas paostīties tajā tēmā, tad jau derēs, bet tāda klasiska džerkošana tomēr ir multiplikatora spoles tēma. Līdz ar to arī kāts kastinga.
Kats: https://salmo.lv/catalog/vasara/makskeres-spiningi/spiningi/spiningi-lucky-john/spinings-lucky-john-black-sense-black-sense-bbs-jerk-twitch-110/LJBSBBS-732XHEFC/
Aukla: https://salmo.lv/catalog/vasara/auklas/auklas-pitas/auklas-pitas-lucky...

Ne asakas!
salmo.lv

Atbildēts: 15.janvāris 2024, 10:43 | Komentēt | Adrese atbildei
Jautā runers

Labdien! Cik labi strādā spinings St. Croix Legend Tournament Walleye Series pie apakšējās testa robežas. Vai ir liela atšķirība starp 3,5 vai 5gr? man liekas, ka šajā gadījumā visu nosaka augšējā robeža 10,5 vai 17gr. Paldies.

Atbild Salmo

Laba diena! :)
Nebūs viedokļa par konkrēto spiningu, Salmo veikalos netirgojam un arī dzīvē nav sanācis copēt ar Croix tik daudz, lai izteiktu viedokli. Bet kopumā jautājums ir ļoti labs, jo pēc teorijas spininga tests ir amplitūda, kuru norāda, lai lietotājs saprot kāda veida un svara mānekli lietot un saņemt atbilstošu informāciju no kāta, izspēlējot mānekli.
Kopumā USA ražotāji testus norāda ar krietnu (augšējo) rezervi, tāpēc domajams, ka apakšējais tests varētu būt nosacīts :)

Ne asakas!
https://salmo.lv/

Atbildēts: 29.decembris 2023, 09:05 | Komentēt | Adrese atbildei
Jautā rcpst

Labdien, vai šogad ir gaidāmi pārdošanā jaunie Norfin Force apavi?

Atbild Salmo

Labdien! :)
Šajā ziemā nebūs gan. Mums uz doto brīdi no šāda tipa zābakiem ir
Norfin SNOW: https://salmo.lv/catalog/ziema/ziemas-apavi/apavi-norfin/apavi-ziemas-...
Force varētu parādīties uz nākamo ziemu ;)

Lai silti!
salmo.lv

Atbildēts: 5.decembris 2023, 11:10 | Komentēt | Adrese atbildei
Jautā janis1997

Labdien, jautājums tāds, cik ilgs un vai vispār ir garantija salmo veikalos iegādātām makšķerēšanas spolēm? Nepilnu gadu vecai Feeded concept distance spolei lociņa gals pie rullīša iznāca vienkārši ārā...pirkuma čeks arī vēl ir...

Atbild Salmo

Laba diena! :)
Jā, protams, visai Salmo veikalos iegādātajai precei ir garantija. Čeks, prece, veikala apmeklējums un skatamies ko varam darīt lietas labā (remonts vai maiņa).
P.S. Lai Jums nav jāšaubās par garantijām - Latvijā darbojas likums, kurš nosaka, ka privātpersonām preces garantijas ilgums ir 2 gadi.

Ne asakas!
salmo.lv

Atbildēts: 5.decembris 2023, 08:20 | Komentēt | Adrese atbildei
Jautā Raudivs

Sveiki.
Kaut kā pasen iegādājos ziemas kostīmu Imax Thermo Suit (melns ar sarkanām piedurknēm), vilkts tikai pāris reizes - apakšā bija sporta tērps, virsū kostīms.
Problēma bija tāda, ka kostīmā iekšā veidojās mitrums, slapjums.
Tagad es aizdomājos, vai pie vainas bija tas, ka bija sporta tērps uzvilkts, vai arī tas, ka sliktas kvalitātes kostīms?
Un ja pie vainas bija sporta tērps, vai pateicoties labai termoveļai, varētu izglābt šo lietu? Un ja jā, varbūt varētu ieteikt kuru termoveļu iegādāties no Norfin(laikam divas kārtas)?

Atbild Salmo

Sveiciens! :)
Konkrētu problēmas sakni varbūt neatrisināsim, bet principā varētu būt kāds no jūsu minetajiem iemesliem, varētu būt arī ari kopā.
Ar treniņtērpiem ir tā - kamēr nesvīst, ir patīkami, jo kokvilna silda un viss ir forši, bet urbjoties, kustoties var sanākt kombinezona iekšpusē radīt visai mitru mikroklimatu. Ja vainojam sporta tērpu, tad iemesls ir kokvilnas materials, kurš sevī patur visu mitrumu un tas ar laiku atdziest, radot mitruma un aukstuma sajūtu. Ja vainojam kostīmu, tad vienmēr jāpatur prātā paskatīties kostīma efektivitātes rādītaji - mitrumziturība, kura pasargās no ārējiem nokrišņiem un elpotspēju, kurai jārūpējas par to, lai organisma radītais mitrum korekti tiktu novadīt prom no ķermeņa un ārā no kostīma. Var vien piebilst, ka arī budžeta klases kostīmi labi tiek galā ar mitruma novadīšanu, jo svarīgākais uzdevums tomēr ir termoveļai. Termoveļu sintētiskie materiali lieliski tiek galā ar mitrumu. Šeit ir analoģija ar veļas izņemšanu no veļasmašīnas - poliesters parasti ir minimāli mitrs, bet kokvilnas un vilnas materiali pat pēc kārtīgas izgriešanas uzturēs sevi lielu daudzumu mitruma :) Tas pats notiek ar apģērbu ziemā.

Termoveļu izvēle ir visai delikāta lieta, jo noteikti jāņem vērā vai esat salīgs vai arī nē. Universālākā izvēle Latvijas apstākļiem būs šāds salikums:

Norfin THERMO LINE 2: https://salmo.lv/catalog/ziema/ziemas-apgerbi/termovela/termov...

Norfin WINTER LINE: https://salmo.lv/catalog/ziema/ziemas-apgerbi/termovela/termovela-norf...


P.S. Ja esat kārtīgs ziemas copes “skrējejs”, kuram patīk urbt un kusteties daudz, tad Thermo line 2 ieteicams aizvietot ar Norfin ACTIVE PRO: https://salmo.lv/catalog/ziema/ziemas-apgerbi/termovela/termovela-norf...
Šī termoveļa vēl labāk tiks galā ar sviedriem + sudraba joni būtiski samazinās smakas ;)

Lai silti!
salmo.lv




Atbildēts: 4.decembris 2023, 10:21 | Komentēt | Adrese atbildei
Jautā badapiicka

Labdien!
Lietoju LJ mormix3 kātiņu, šodien nejauši internetā ieraudzīju, ka ir tāds LJ Anira Nano Energy(1,5g)- paskatījos eveikalos, leišos tā kā ir, bet pie mums nemanīju. Ko varat pakomentēt par šo kātiņu? Vai tas ir kaut kur pie mums dabūjams un kādā cenā?

Atbild Salmo

Sveiks! :)
Kātiņš ļoti labs tieši tam paredzētajā tēmā - super mikro nano tēma ar viegliem svariņiem un maziem mānekļiem. Nedaudz savādāks kā Mormix, delikātaks un lēnāks.
Šajā zesonā sanāca tā, ka pasūtījām varētu teikt eksperimentālu daudzumu un viņi pazudā ātrāk kā bijām cerējuši, jo kātiņi sanākuši tiešām patīkami un pieprasīti. Tuvāk jaunajai sezonai parādīsies arī Latvijas veikalos.

Ne asakas!
salmo.lv

Atbildēts: 21.novembris 2023, 10:21 | 1 komentārs | Adrese atbildei
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager