Salmo

Salmo

SIA SALMO vārds jau vairāk kā trīsdesmit gadus ir labi pazīstams pasaules makšķerlietu tirgū. Pašreiz SALMO ieņem vienu no vadošajām vietām makšķerēšanas piederumu tirdzniecībā Krievijā , Ukrainā, Baltkrievijā, Kazahstānā un Baltijas valstīs. SALMO komandā strādā profesionāli speciālisti, augsti kvalificēti dizaineri un tehnologi no dažādām valstīm.

SALMO produkcijas klāsts ir ļoti plašs, to ražo labākajās pasaules rūpnīcās, kur savu inventāru rada lielākā daļa pasaulē pazīstamo firmu. Katru gadu sortiments tiek papildināts ar daudziem jaunumiem, kuros iestrādāti pēdējie tehnoloģiskie sasniegumi makšķerlietu jomā. Tas ir izdevies, pateicoties rūpīgam darbam, nepārtrauktam apmācību procesam, profesionālai komandai un, protams, Jūsu - makšķernieku, uzticībai. Pirms ražošanas visu makšķerēšanas inventāru rūpīgi testē un pārbauda profesionālu ekspertu brigāde.

SALMO labprāt atbildēs uz jautājumiem, kas skar tās pārstāvēto zīmolu preču īpašības, pieejamību veikalos un pielietojuma nianses.

SALMO Jūsu Makšķerēšanas priekam!

Eksperts iesaka

Cobra
Feeder Concept
Lucky John
Norfin

Atbildes

Jautā Raudivs

Sveiki!
Vai Jūs varētu man pastāstīt, kā pareizi izvēlēties sviniņus(cik smagus) priekš džigošanas? Copes vieta lielupe un ezeri.
Paldies jau ieprieks!

Atbild Salmo

Sveiks! :)
Labs un grūti atbildāms jautājums, uz kuru ātrā atbilde ir - ATBILSTOŠUS apstākļiem. Negribas atbildēt politiski, bet katram ezeram un upei un dažādām vietām ir savi dziļumi, straume, grunts. pakārtojoties tam arī jāizvēlas attiecīgs svars. Džigā noteikti svarīgi piemeklēt tādu svina svaru, lai varētu just pieskārienus gruntij. Pazīme, kurai var sekot ir aukla - tai jābūt nostieptai, kad māneklis ar galviņu grimst un attiecīgi aukla paliek vaļīga, kad montāža pieskaras gruntij. Ja to neredz vai nejūt kātā, tad svina svars nav optimāls. Maneklis nedrīkst grimt ļoti lēni, bet nedrīkstētu arī pārsvarot, lai montāža grimst kā cirvis :)
Un vispār jau džigu iedala sīkām - mikro, vieglais un smagais. Un tur attiecīgi savi svari.

Vēl protams ieteikums paskatīties kādus youtube video, 100%, ka kāds šo ir mēģinajis parādīt video formātā, kurš būs vieglāk uztverams kā burtu savārstījums ;)

Ne asakas!
salmo.lv

Atbildēts: 14.jūnijs 2023, 10:33 | Komentēt | Adrese atbildei
Jautā Kruizers

Sveiki,
Vai nav plānotas akcijas/ atlaides norfin produkcijai? Interesē brienamtērps un zābaki. Paldies

Atbild Salmo

Sveiciens! :) Saistībā ar akcijām/atlaidēm komunikācija uz nākotni netiek publicēta. Tad visi gaidītu brīdi, kad nu būs :) Bet šajā gadījumā varam atklāt, ka uz interesējošām precēm atlaides nav plānotas.

Ne asakas!
salmo.lv

Atbildēts: 3.maijs 2023, 11:49 | Komentēt | Adrese atbildei
Jautā dzerve1955

Kāpēc ir pazudis tulkojums valsts valodā uz precēm,barībām, piedevām,utt.Ražo poļi, franči,dāņi un citi.Piemēram autoķīmijai viss ir smalki aprakstīts izgatavotājam vai uzlīmēts tulkojums.

Atbild Salmo

Sveiciens! Lai varētu atbildēt, gribētos saprast, par kuru preci ir runa. Iespējams, ka kāds produkts paslīdejis garām un nav saņēmis tulkotu uzlīmi, bet pārbaudot lielo vairumu poļu un franču barības uzlīmes latviesu valodā ir.

Ne asakas!
salmo.lv

Atbildēts: 3.maijs 2023, 10:53 | Komentēt | Adrese atbildei
Jautā GachaN

Labdien. Vai pie Jums ir garantija šādam kātam: "Fīdermakšķere Feeder Concept DISTANCE 100". Esmu mazliet vīlies, jo esmu pārliecināts, ka kātam bija defekts jo metot ar 60g barotavu kātam nevajadzētu pārlūst pa vidu. Tā bija otrā reize, kad ar šo kātu makšērēju. Kāts tiek pārvedāts
čeholā. Ja nav garantija, tad cik varētu izmaksāt remonts? Paldies.

Atbild Salmo

Sveiciens! :) Visām Salmo iegādātājm precēm ir garantija! Remonta iespējas, kā arī atzinums, ka iegādātā prece ir brāķa gadījums būs Skandu 7 veikalā/remontā. Par izcenojumiem gan uz vietas.
P.S. Žēl, ka tāda pieredze, bet ir pārliecība, ka šo problemu var atrisināt jums izdevīgā veidā :)

Ne asakas!
salmo.lv

Atbildēts: 3.maijs 2023, 10:37 | Komentēt | Adrese atbildei
Jautā M.Snikeris

Sveiki, man kādus 6gadus atpakaļ vel bija Salmo atlaižu karte. Man viņa ieplīsa un veikala arī aparāts vairs nevareja nolasīt. Vai ir iespejams kaut kā atjaunot? Kartes man vairs nav..

Atbild Salmo

Sveiciens! Atjaunot gan īsti nesanāks, bet tikt pie jaunas gan nav problēmu :) Atlaižu karti var saņemt Salmo veikaos Rīgā vai arī internetveikalā www.salmo.lv. Maksas pakalpojums - 3 EUR ;)

Ne asakas!
salmo.lv

Atbildēts: 3.aprīlis 2023, 14:52 | Komentēt | Adrese atbildei
Jautā dzerve1955

Man pārluza fiderkats robi pie spoles turētāja,jūsu darbnīcā pateica ka neremontē, vai es varu saņemt atlaidi nododot salauzto un pērkot salmo fideri?Ar cieņu Voldemārs.

Atbild Salmo

Labdien, Voldemār! :)
Rezerves daļas mums ir no Salmo un Feeder Concept fīderiem. Un atbildot uz jautājumu par atlaidi, JĀ! Ja putekļus krāj kāda veca spole vai kāts (der arī salauzti kāti un spoles, kuras pavisam bēdīgā stāvoklī), tos var nest uz kādu no Rīgas veikaliem un apmainīt pret 20% atlaidi jauna kāta vai spoles pirkumam. Atlaides attiecas uz Feeder Concepts, Salmo un Lucky John precēm.

Ne asakas!
salmo.lv

Atbildēts: 16.marts 2023, 11:57 | Komentēt | Adrese atbildei
Jautā auzins97

Labdien.
Vai pārdošana parādīsies Feeder Concept Pilot 70 fīdermaksķere?

Atbild Salmo

Sveiciens!
Nebūs gan. Kādi atlikumi vēl varētu būt pa veikaliem, bet jaunas partijas šajā sezonā nav plānotas.

Ne asakas!
salmo.lv

Atbildēts: 15.marts 2023, 12:34 | Komentēt | Adrese atbildei
Jautā Fishfinder

Sveiki,

Domāju pirkt Lucky John One Sensoric 2,28 līdz 6 gr.
Biju veikalā "pačamdīt", kāts interesants. Sakiet, pēc pieredzes, kāds varētu būt svaru diapazons strādājot ar 0.4 auklu, 1 - 3 metru dziļumos?

Atbild Salmo

Sveiciens!
Norādītais tests arī būs atbilstošs. Līdz tiem pašiem 6g varēs veiksmīgi darboties, sākot no 2g būs jau laba jušana (ja runājam par LJ One Sensoric Suijin) P.S. Nav līdz galamskaidrs, kurš no visiem One Sensoric kātiem tas ir :) Šajā serijā ierakstās vairāki modeļi.

Ne asakas!
salmo.lv

Atbildēts: 15.marts 2023, 12:26 | Komentēt | Adrese atbildei
Jautā zverkavis

Sveiki!
Pamanīju atlaidi barībai, bet uz Rīgu pats netieku, cik kg varat nosūtīt ar Omniva vienā pakā? 30kg, kas ir Omnivas maksimums, sanāk?
Paldies!

Atbild Salmo

Sveiciens! Vienā sūtījumā caur Omnivu varam sūtīt līdz 30kg. Tikai jāņem vērā, ka tas kopējais svars ar iepakojumu.


Ne asakas!
salmo.lv

Atbildēts: 21.februāris 2023, 15:15 | 1 komentārs | Adrese atbildei
Jautā janis1997

Kādēļ jūsu interneta veikalā pie pasūtīšanas ir tik maz pilsētu?? Ja piemēram es vēlos nosūtīt ar kurjeru uz Ķekavu tad man tādu izvēli nepiedāvā, bet DPD paku skapis Ķekavā ir, tātad nevarētu būt tā ka kurjers nebrauc uz Ķekavu un pat parādas Ķegums, bet Ķekava nē, diezgan neloģiski

Atbild Salmo

Sveiciens! Nodevām ziņu IT kolēģiem. Ziņoja, ka problema novērsta. Atvainojamies par sagādātajām neērtībām.

Ne asakas!
salmo.lv

Atbildēts: 20.februāris 2023, 10:13 | Komentēt | Adrese atbildei
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager