Ingus Dukaļskis

Ingus Dukaļskis

Viens no tiem makšķerniekiem, kuram darbs cieši saistīts ar hobiju. Viņš ir ne tikai teorētiķis , bet arī praktiķis, kurš ļoti bieži ir sastopams testējot un eksperimentējot ūdenstilpēs. Ingusa ikdiena ir jaunu mānekļu un spiningošanas inventāra izstrādāšana, un , protams , pārbaudīšana praksē. Nopietnie Copes Lietu lasītāji viņu jau pazīst no daudzajām publikācijām, bet TV skatītāji – no sižetiem .
Izmantojiet iespēju – jautājiet!

Eksperts iesaka

Salmo
Lucky John
Salmo

Atbildes

Jautā stakeris

Sveiks!Vai Latvijā kaut kur ir iespējams iegādāties franču firmas SERT ražotos voblerus?

Atbild Ingus Dukaļskis

Sveiks!

Ne mazākās nojausmas.

Atbildēts: 30.marts 2012, 09:32 | Komentēt | Adrese atbildei
Jautā kristsKG

Sveiks! Vai ir bijusi saskarsme ar šādām auklām - SUNLINE CAST AWAY PE, 10lb(#0.6) un SUNLINE Small Game PE 8lb #0.4? Vai varbūt vari ieteikt kādu citu no japāņiem priekš Light klases (līdz 10 g tests) kāta? Paldies!!

Atbild Ingus Dukaļskis

Sveiks!

Ir bijusi darīšana ar Sunline Super PE. Nosmērēju rokas auklu uztinot uz spoles. Krāsa nogāja dikti ātri. Tas, protams, copi neietekmē, bet.... dārgā gala auklai tā nevajadzētu būtu. Lido it kā labi, bet ne tik labi kā Yamatoyo zilais brīnums. Zini, neesmu lietojis Tevis minētās, tāpēc -nebiju, neredzēju, s..ds no manis nedzirdēsi. Kas attiecās uz Super PE, gribējās labāku kvalitāti. Šobrīd esmu sajūsmā par Unitika Silver Thread eje catch un Yamatoyo Famell SW Super. No šīm lietoju 3, 4, 6, 8, 10lb un ir super.

Atbildēts: 29.marts 2012, 15:58 | 2 komentāri | Adrese atbildei
Jautā LAPUXIS

Labdien! man ir doma sākt jauno sezon ar džerkošanu! Bet ne ar lielajiem ar mazajiem taa liidz 40 gramiem un ar swibaitiem! Jautājums sekojos! Vekalā stāv Shimano Spidmaster garums a nemaldos 1,80 un tests 14-54! ar extra atras akcijas blanku! viendalnieks!! dribu zināt Jūsu viedokli vai pēc parametriem šis būtu piemērots?

Atbild Ingus Dukaļskis

Sveiks!

Pats ar šo kātu darbojies neesmu, arī redzējis neesmu, bet tīri pēc parametriem -extra fast, viendaļnieks, 14-54g, 1.8m, mānekļiem līdz gramiem 35-40 tiešām izklausās neslikti. Ņem vērā tomēr to, ka secinājumu izdaru tikai no izlasītā nevis vadoties no personīgās pieredzes.

Atbildēts: 29.marts 2012, 12:53 | 2 komentāri | Adrese atbildei
Jautā skutans

atbilde gana izsmeļoša, paldies. izklausās ļoti daudzsološi, gaidīsim parādīšanos veikalā un provēsim darbībā. ne asakas brīvdienās !

Atbild Ingus Dukaļskis

Pie vella!

Atbildēts: 29.marts 2012, 09:48 | Komentēt | Adrese atbildei
Jautā skutans

sveiks, kādās cenās būs tava jaunā gumija salīdzinot ar jau ierasto arsenālu (reins utt.) ,ķīmiskais sastāvs ? smarža , ir atšķirība, kāda? Ps. kā gāja pagājušās brīvdienas, džigošanas sezona atklāta? paldies.

Atbild Ingus Dukaļskis

Sveiks!

Precīzu cenu nemaz nevaru pateikt. Tai vajadzētu būt 4ls robežās. Pajautā man šo pašu jautājumu aprīļa beigās/maija pirmajās dienās. Sastāvs ir noslēpums. Varu mazliet atklāt, ka sastāvā tai ir zivju milti maisīti ar okeāna........ proteīniem, plus klāt vēl nāk sāls ar........ la :). Smarža -šrimps, kāda īpaši efektīva zivs un crayfish. Kas ir svarīgi, šim silikonam smaka nepazūd, jo visa tā masa sastāv no viena vienīga dabīgā atraktora. Pastaipot mānekli rokā, var novērot, ka tā ķermenis kļūst miltains. Tieši šī štellīte arī nodrošina to, ka asaris jūt mānekļa garšu un cērt tajā zobus ar dubultu spēku. Protams, atškirīgas ir formas. Sestdien 6 asariem un dīķī foreļu pārim smeķēja Tioga 2" Šo vīkendu protams, ka arī tiks copēts.

Atbildēts: 28.marts 2012, 16:51 | Komentēt | Adrese atbildei
Jautā mar4ello25

sveiks!

iepirku keitech swing inpact 3, 3.5 un 3.8 fat,tacu nevaru isti izstukot kadus jig akus man vajadzetu katram!?

Varbut vari ieteikt konkretus garumus gan stacionariem jigakiem gan ceburaskas sistemam?!

Un kur var iepirkt?

Cope padoma lielupe.

Paldies,

Atbild Ingus Dukaļskis

Sveiks!

Silikonu esi smuku iepircis. Te vajadzētu rīkoties sekojoši. Jāatrod Owner 59ās sērijas jeb tie saucamie treilerāķi un čeburaškas ar izņemamo stieplīti. Āķiem kura katru mirkli jāparādās Salmo, savukārt, tā saucamās ātrās nomaiņas čeburaškas redzēju Matīsa ielas Jig&Jerk. Tā saucamais kustīgais jig āķis strādā bezotkazno. Otrs variants ir Tevis minētās stacionārās jiggalvas. Izmēri 1/0, 1, 2, 4. Iesaku paņemt uz viekalu līdzi silikonu un piemērīt pie džiggalvām. Pēcāk, kad visi izmēri būs galvā, varēsi balstīties uz redzes atmiņu.

Atbildēts: 28.marts 2012, 08:49 | Komentēt | Adrese atbildei
Jautā haspehs

Sveiks!

nesen nopirku spiningam berkly fireline pito auklu tumsi zalaa krasa buss laba prieks lidakam un asariem?

Atbild Ingus Dukaļskis

Sveiks!

Vareni laba krāsa, jo īpaši tāpēc, ka līdaka auklas krāsu nespēj atšķirt.

Atbildēts: 27.marts 2012, 18:46 | 1 komentārs | Adrese atbildei
Jautā jenots13

Sveiks Ingus.

Man Tev tads jautajums,saki vai būs iespejams ar katu ( berkley-medium ligt 2,70m un testu 7-28g ) izspelet Rapalas clackin minnowu 20 gramigo 11cm un max rap 13cm? Vai šis kāts tomer ir šiem vobleriem par mikstu?

Un ja nē tad varbūt vari ieteikt kadu labu kātu kas deretu tieši stradajot ar vobleriem,jo gumijam un bleķim man jau tads labs ir.Garums varetu būt no 2.40 vai 2.70 jo metašu no laivas.Var būt ari shimano,vai citas firmas,lai ir ar ko salidzinat.

Paldies,jau iepriekš :)

Atbild Ingus Dukaļskis

Sveiks!

Tevis nosauktie vobleri ir klasiskās tviča mailes. Tātad arī kātam jābūt kā minimums fāstam. Kā minimums saku tāpēc, ka piemēram 20g maili bieži pat fast kāts ir vidēju jaudu nespēj iekustināt. 2.7m neesmu redzejis tik garus fāstus. Arī ne 2.4m. Tur ir savi tehnoloģiskie knifi, kuri neļauj uzražot ātru kātu tādā garumā. Ko varu Tev ieteikt? Skaties, kas notiek ar naudām. Ja brīvāk iesaku griezties Matīsa ielas Jig&Jerk veikalā, kur zinošs cilvēks iepazīstinās ar St.Croix produkciju. Ja kātam vari atļauties tērēt līdz latiem 40-50, iesaku izvēlēties Elite X-Twitch no Salmo. Katrā gadījumā Tavs Berkley iztvičot mānekli nespēs. Par konkrētiem modeļiem: St.Croix Avid vai Legend Tournament sērijas, Elite X-Twitch, vesele rinda no Major Craft kātiem. Izvēle ir tiešām liela. Tiesa arī cenu starpības ir lielas.

Atbildēts: 27.marts 2012, 16:22 | 5 komentāri | Adrese atbildei
Jautā Bandito

Sveiks, Ingus!

Paldies par atbildēm!

Lūdzu pastāsti, kā jāvada šūpiņus, karotes? Es daru tā: iemetu, laižu uz grunti un tad ietinu un vēl ar kātu uz augšu uzspēlēju, laižu lejā un atkal no gala. Kā Tu?

Atbild Ingus Dukaļskis

Sveiks!

Līdzīgi kā Tu. Pa seklumiem vieglos šūpiņus mēdzu arī pavisam lēni ietīt bez pauzēm. Šūpiņam galvenais dod iespēju mētāties. Karotes forma vienlīdz labi to dara gan brīvajā kritienā, gan lēni ietīta.

Atbildēts: 27.marts 2012, 15:00 | Komentēt | Adrese atbildei
Jautā jupkisjogers

Es noķēru izķidātu zivi. kāpēc tā?

Atbild Ingus Dukaļskis

Tev tas šķiet uzjautrinoši....?!

Atbildēts: 27.marts 2012, 14:13 | Komentēt | Adrese atbildei
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager