Einārs Siliņš

Einārs Siliņš

Makšķernieks, kopš sevi atceras. Galvenokārt viss saistīts ar pludiņmakšķerēšanu. Regulāri piedalās pludiņmakšķerēšanas sacensībās. Kā komandā, tā arī individuāli izcīnītas godalgotas vietas Latvijas čempionātos. Mūžīgs eksperimentētājs, kurš šādas rīcības " atļaujas" arī mačos. Pagājušā gadā izdevis grāmatu “Makšķernieka Dienasgrāmata”. Regulāri savās pārdomās par copi dalās arī ar žurnāla “Copes Lietas”, laikraksta “Diena", reģ. preses un citu masu mediju starpniecību. Viens no M.Oltes veidoto copes raidījumu ilggadējiem ekspertiem.

Jautā tomsalbergs

ko lietot breksu iebarosanai ezera? Domaju ko no majas receptem un ko likt smarzai?

Oi!!!

Tu gribi "garo" vai "īso" recepti...:)))))?

Visticamāk jau, ka īso, jo garajai tev nāksies pusdienu darboties pa virtuvi.

Sarīvēta baltmaizes rīvmaize ( bet tikai ne tā ko var nopirkt pārtikas veikalos), dažādi saldie cepumi, vari pamēģināt sadrupināt arī pēc krāsas gaišākus prjaņikus, kukurūzas un citu graudaugu putraimi. Ar to pietiks un klāt piešauj auzu pārslas kas samirkstot tev nostrādās kā līmviela un ļaus izveidot barības bumbas. Nebūtu par skādi arī samaltas saulespuķu sēklas kas kalpotu kā iebarojamās bumbas irdinātājs.

Kas attiecas uz aromātiem, tad breksim izsenis ir paticis anīss, koriandrs, vanilīns.

Atbildēts: 7.jūlijs 2012, 11:43 | 4 komentāri | Adrese atbildei
Komentāri
 
andisss
Viss kārtībā. Nav jāsatraucas par moderatora tekstiem. Viņš arī Grabi māca copēt.
11.07.12
 
Moderator kur Tu rāvi ka anīss nav brekšu aromatizors?
Es vienmēr izmantoju anīsu un par rezultātiem nevaru sūdzēties.
11.07.12
 
Star citu, arī- kafija! Domā narkomāns,- jā, tāds pats kā makšķernieki
07.07.12
 
ja šitā ir "īsā" recepte, tad attiecīgi var parēķināt, cik Tev izmaksās garā. Domāju, ka arī "īsajai", Tev maks necelsies!

Par aromiem- Nu anīss nav nekāds brekšu aromatizators, bet drīzāk gan raudu! Koriandrs, vanilīns- drīzāk jau pēdējais...
Bet visticamāk būs kakao, kanēlis, ...
Auzu pārslas elementāri aizstāt var ar māliem, tajās proteīns niecīgās devās.
Šitādi buroties pa virtuvi ekspertam jau gan bija jāzin, ka ar kombikormu tālu netiksi un pašam "būvēt" barību neatmaksājas, ja neesi ticis pie savas receptes! Tikai makšķernieku mānīšana
07.07.12
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu komentāru
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager